perjantai 29. kesäkuuta 2012

Etsintäkuulutus Lana Grossa Meilenweit Magico II

Ennen juhannusta uumoilin, että saattaisin saada tänne tällä viikolla jo kuvaa Haruni-kolmiohuivista (ohje löytyy Ravelrystä). No, tässä sitä on:

Tyylikkäästi keskeneräinen Haruni-huivi.

Tällä hetkellä jäljellä olisi enää kolme kerrosta ja päättelykerros. Lankaa on jäljellä tuo pieni mytty, jossa on ehkä muutama metri. Silmukoita olisi tehtävä vielä yhteensä 1085 plus pääteltävät 353. Että näin.

Mitä siis tästä opimme? Kun ostat lankaa ulkomailta niin osta aina ainakin kaksi kerää per väri. Toiseksi, langan korvaaminen toisella kesken työn ei välttämättä ole se helpoin homma. Meilenweitia ei käsittääkseni Suomesta saa (en ole ainakaan mistään vielä googlettamalla löytänyt), joten vaihtoehtoina on lähinnä postimyynti ja Ravelryn stashit. Kävin eilen yhdessä lankakaupassa etsiskelemässä korvaavaa lankaa, mutta en löytänyt mitään sopivaa. Itse harkitsin epätoivoissani jopa jo Nallea, mutta myyjän mukaan kierteinen lanka ei sovi kierteettömän kaveriksi.

Nyt heitänkin tähän epätoivoisen etsintäkuulutuksen: Jos jollakin on jäljellä omassa jämävarastossaan Lana Grossan Meilenweit Magico II -lankaa tai jotain vastaavaa (75% villa, 25% polyamidi, 28 s = 10 cm, 100 g = 420 m) kierteetöntä mustaa lankaa, laittakaa viestiä osoitteeseen harmaavillatakki (a) gmail.com! Käyttämäni lanka on väriä 3508, mutta koska kerän loppu on mustaa niin mikä tahansa sopiva musta lanka passaa paremin kuin hyvin!

Jumiutunut projekti harmittaa, eikä mikään muukaan oikein tunnu etenevän. Madonna-nukke jumittaa, kun lähdin muokkaamaan ohjetta "järkevämpään" suuntaan, mustaa perusvillahuivia ei jaksaisi tehdä ja mörkö-lapaset ovat niin hirveän talviset.

Taidanpa mennä tästä penkomaan Ravelryn stasheja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kommentistasi!