Kuka Käsityöläinen?

Olen tamperelaistunut kolmikyppinen käsityöharrastaja. Kaulahuivista se joskus aikoinaan lähti, nykyisin puikoilta putoilee eniten villasukkia (koska niihin voi käyttää jämät näppärästi) ja huiveja (joista niitä jämiä syntyy). Opiskeluaikoina käsityöt olivat melko pienitöisiä ja postauksia tuli paljon, mutta työelämään siirryttyäni postaustahti on harventunut. Ja toki taitojen kasvaessa suuritöisemmät ohjeet ovat alkaneet kiinnostaa enemmän.

Neulomisen ja virkkauksen ohella myös sisustus, kaikenlainen tuunaus ja diy ovat lähellä sydäntäni, mutta näiden intohimojen toteutukselle on toistaiseksi löytynyt kovin vähän aikaa. Käsityö on helppo pitää mukana myös työmatkoilla, ja usein istunkin bussissa kudin kädessä. Silloin tällöin kutimen korvaa kirja. Lukublogini on nimeltään Kirjojen viemää.

Jätä ihmeessä käynnistäsi jälki postauksen kommenttikenttään! Ja jos asiaa on enemmän voit laittaa viestiä osoitteeseen  
harmaavillatakki (a) gmail piste com.

2 kommenttia:

  1. Kyselin villasukista...plogisi oli heinäkuu 16 sateenkaarivillasukat.Kiva jos voisit vastata,kun olet AMMATTILAINEN!
    Paula

    VastaaPoista
  2. Juu, huomasin kommentin äsken. Tarkkaa silmukkamäärää en osaa sanoa kun se riippuu niin paljon käytetystä langasta ja käsialasta, mulla on todella löysä käsiala niin pärjään aina vähemmillä silmukoilla kuin missään ohjeessa on käytetty. Itse ehkä tekisin ennemmin päällisen saappaiden varsiosaan kuin tosi löysävartiset villasukat, joita ei voisi sitten käyttää muissa kuin niissä tietyissä saappaissa.

    VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!