tiistai 20. syyskuuta 2011

100 grammaa myöhemmin

Alkuhaasteiden jälkeen ensimmäinen kerä on nyt saatu neulottua. Tästä on siis tulossa se aiemmassa postauksessa mainittu lahjapusero. Nyt pitäisi vain päästä sovittamaan, ennen kuin uskallan tehdä pidemmälle. Olin taas olevinani tehokas vaikka olinkin laiska, enkä tietenkään jaksanut tehdä kunnollista mallitilkkua, josta olisin saanut tiheyden laskettua. Ensimmäiset pari helmayritystä sainkin sitten purkaa. Joustinneuleeseen käytin puikkokokoa 6, virkkaus onnistui puikolla nro 8 yllättävän hyvin. Lopputuloksessa ainakin oma silmä lepää.



Pitsihuiviprojekti ei sitten etene edes tämän vertaa. Kahdenkymmenenkolmen onnistuneen kerroksen jälkeen sain tehtyä viitisen kerrosta, kun huomasin yhtäkkiä kadottaneeni yhden silmukan jonnekin. Olen purkanut muutaman kerroksen, mutta edelleenkään ei silmukkamäärä täsmää. Todennäköisesti kohta puran koko homman ja aloitan alusta...

Toisaalta villatakkiprojektini on saanut uutta tuulta siipiensä alle. Eilen illalla purin vielä jäljellä olevan ylisuuren etuosan, ja aloin tehdä uutta.