perjantai 23. syyskuuta 2011

Kahden kerän kuluttua

Nyt alkaa jo neule hahmottua. Eilen sain virkattua yhden kokonaisen kerän, kun olin kaverin luona ja sain koko ajan sovitella.


Olen kyllä tosi innostunut tästä ohjeesta! Olen alkanut haaveilla siitä itselleni hieman lyhyempää ja lyhythihaista versiota. Tästähän puuttuu vielä hihat ja kaulus. Ja langanpätkät roikkuu päättelemättöminä.

Pitsihuivilla ei sitten menekään ihan näin vahvasti.


Avokin Teppo Teekkari -nalle löysi pienen humanistin itsestään ja ihastui huivintekeleeseeni. Nallen annoin alunperin lakkiaislahjaksi, ja kun avokista tuli teekkari niin Tepon lakkiin lisättiin myös tupsu.

Toisin sanoen, vaikka purin Aquilaani useamman kerroksen, niin en löytänyt pudonnutta silmukkaa. Päätin purkaa koko huivin, mutta lopulta lanka meni solmuun ja katkesi. Täytyy aloittaa jossain vaiheessa uudestaan... Keksin eilen syynkin, miksi huivi meni pieleen. No, tulostamassani ohjeessa oli huivin reunasta jäänyt reunasilmukoita tulostamatta, kun kaavio oli niin leveä! Että näin...

2 kommenttia:

  1. Vau, aika hienolta näyttää.

    Teppo on tosi söpö, se on löytänyt feminiinisen puolensa :D Huivi sopii sille hyvin...

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tällä hetkellä näyttää siltä, että toinenkin nalle on saamassa huivin. Aquilan ohje ei vain aukea. Aina tulee ongelmia samalla rivillä. Mutta Teppo sentään tykkää. :)

    VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!