lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuodenvaihteen jämäpolvariprojekti

Niin se vuosi vaan meni, eikä taaskaan mitään varoittanut. Paljon ehti tapahtua ja monta kerää lankaa on tullut hyödynnettyä. Ja kuinkas ollakaan, totta kai sitä jämälankaakin on kertynyt. Muutamasta jämäkerästä on tällä hetkellä syntymässä polvisukat.


Kaikki lanka on Novitan seiskaveikkaa: ruskea on jotain vuosikausien takaista ruskeaa, jota ei nähdäkseni enää valmisteta samassa sävyssä, sinistä jäi yli baijerilaisista polvisukista ja puhtaan valkoista olen joskus ostanut vahingossa, kun olisi pitänyt ostaa luonnonvalkoista. Puikot ovat kokoa 3, kun olen johonkin hukannut bambuiset 3,5-puikkoni. Snif. Mutta eiköhän ne jostain vielä esiin tupsahda.

Sain myös vihdoin ripustettua ikkunaan Bremenin joulumarkkinoilta ostamani ikkunakoristeet.


Ensi vuodesta tullee mielenkiintoinen. Maisterin paperit pitäisi saada käteen tammikuun alkupuolella ja heti maanantaina aloitan ihan ensimmäisessä kokopäiväisessä työpaikassani. Jännittävää! Saas nähdä, miten onnistuu siirtyminen opiskelijaelämästä täysipäiväiseksi työläiseksi, vielä kun työpaikka on toisella paikkakunnalla eikä Tampereella. Sehän olisikin liian helppoa.

5000 kävijän arvonta on vielä käynnissä, joten viime metreillä ehtii vielä osallistua! Kun kävijämittarissa on numero 5000, niin sitten on jo liian myöhäistä. Suoritan arvonnan mahdollisimman pian, kun kävijämäärä on ylittynyt. Lisäämästäni kävijälaskurista voitte seurata, mikä tilanne tällä hetkellä on.

Lanka- ja idearikasta uutta vuotta!