keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joululahjakatsaus

Tervetuloa ulkoasultaan uudistettuun Harmaaseen villatakkiin! Vihdoinkin sain taustavärit ja muut vastaamaan blogin nimeä. Toivottavasti pelkistetympi ulkoasu miellyttää muidenkin kuin vain omaa silmääni.

Kun jo omatekoiset lahjat on tullut esiteltyä, on aika siirtyä saatuihin lahjoihin. Sain jouluna kaksi ihanaa huivia, sinisävyisen frillahuivin ja ilmeisesti jonkinlaisesta silkkisekoitteesta valmistetun violetti-keltasävyisen lyhyen huivin, jonka voi kietoa korkeana kaulaa vasten. Jahka saan paikalle kuvausassistentin, aion kuvata sen uudestaan päälle puettuna, jolloin se pääsee paremmin oikeuksiinsa.


Pukki oli tänä vuonna myös vahvasti sitä mieltä, että lukeminen kannattaa aina. Noora Shinglerin Marjoja & maskaraa ehdin vasta aloittaa, mutta se vaikuttaa jo nyt hyvin mielenkiintoiselta. Nooran ajatuksia voi lukea myös Kemikaalicocktail-blogista. Lisäksi sain hyvin mieluisan Naisen treenikirjan (Kirsi Valasti ja Anna Takala) juoksukaveriltani. Sitä ehdin lueskella jo lähes puoliväliin. Käsityöihmisen joulun kruunasi kuitenkin mystisestä lituskaisesta paketista löytyvä Kaikki lähti lapasesta. Hehkutin kirjasta löytyviä Kuurankukka-lapasia pari päivää ennen joulua, ja rukouksiini vastattiin. Jos en olisi saanut kirjaa lahjaksi, olisin todennäköisesti ostanut sen. Ihanaa, kun kauniita kotimaisia neuleohjeita saa nykyisin ihan kirjoinakin!