perjantai 2. joulukuuta 2011

Saksalaisia ihania lankoja

Nyt on sitten työreissu vihdoin takana päin. Onneksi työhommien ohella jäi hieman vapaa-aikaakin ja pystyin pariinkin otteeseen käymään Lana Grossan liikkeessä. Tällaisia ihanuuksia tarttui mukaan.


Ensimmäisenä vasemmalta on Meilenweit Magico II, väri punaviherviolettikeltainen 3501, keskimmäisenä harmaasta villatakistakin (ikuisuusprojektini nro 1) tuttu Alta Moda Alpaca violetinvivahteikkaassa sävyssä 018 ja laitimmaisena oikealta niin ikään Meilenweit Magico II, väri maanläheisissä ruskean ja punaisen sävyillä leikittelevä 3508. Enemmänkin olisi mukaan lankoja tarttunut, mutta matkalaukun koko tuli vastaan. *huokaus*

Lisäksi sain eilen viimeisteltyä reissuun mukaan ottamani kämmekkäät, joista piti alun perin tulla Rainy Sistersien smart gloves -sormikkaat. Kuinka ollakkaan, seiskaveikka oli kuitenkin niin paksua lankaa, ettei se toiminut sormikkaissa, joten hyödynsin tekemäni varren ja tein niistä kämmekkäät.


Väri on polvisukista ylijäänyt luonnonvalkoinen. Alan vihdoin uskaltaa tehdä kämmekkäistä ja lapasista tarpeeksi napakoita, ne kun kuitenkin vähän aina käytössä löystyvät. Neulos on pääsääntoisesti simppeliä 3 o, 1 n. Ullasta löysin mahtavan kikan luoda silmukoita pääteltyjen jälkeen, suosittelen kokeilemaan! Kämmekkäät on neulottu sormista ranteeseen.