keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Uutta heijastinta pukkaa

Piti esseen (koko yliopistoaikani viimeinen!) kirjoittamisen lomassa askarrella yksi välipalaheijastin, jotta jaksan lähteä kirjastoon lukemaan. Tällaista jälkeä tällä kertaa:


Nyt ei ainakaan puutu heijastavasta pinnasta! Reunaan ompelin pieniä koristehelmiä (Gütermann). Musta sydän löytyi eilen Tampereen joulutorilta Filttiinan (kuinkas muuten) ständiltä. Tässä muita kivoja värejä, joita pussista löytyi.


Siitä asti, kun näin Neulovan nartun puuhanurkkauksen täällä, olen haaveillut omasta. Todellisuus vain on vielä melko karua katseltavaa.


Saas nähdä väheneekö turha roina pöydältä, kun opiskelijan ura loppuu ensi vuoden alussa. Näillä näkymin työskentelyergonomiaan ei kuitenkaan ole tulossa muutosta...

Lisäksi väliaikatietoja 5000 kävijän arvonnasta. 4000 kävijää on mennyt rikki, mutta vielä on siis aikaa osallistua. Kommentoi alkuperäistä arvontapostausta, ja olet mukana Meilenweit Magico II -kerän arvonnassa! Arvonta suoritetaan, kun 5000 kävijää on kasassa, eli näillä näkymin tammikuun puolella.