perjantai 17. helmikuuta 2012

Terveisiä sängynpohjalta

Taas vierähti kaksi viikkoa ihan tuosta noin vaan! Ihan toimetonna ei kuitenkaan tarvinnut olla, sillä työn puolesta tuli oltua Frankfurtissa Ambiente-messuilla yhden viikon verran. Täytyy sanoa että messut itsessään oli upea elämys, sillä siellä esiteltiin 11 hallissa kolmessa kerroksessa kulutustavaroita laidasta laitaan. Mainittakoon tässä ihanat Feuerwearin laukut, jotka on valmistettu kierrätetyistä paloletkuista ja boskken sky planter. Voitte kuvitella, kuinka ihana osasto niillä oli, kun ainoat somisteet oli kattorakenteista roikkuvat kukkaruukut, joissa kasvoi kaikkea ihan orkideoista lähtien! Paluupäivänä sitten huomasin jo ensimmäiset flunssaoireet, tänään se iski päälle ihan kunnolla. Sentään oli kaapissa nenäliinoja ja jääkaapissa ruokaa...

Pari kertaa reissun aikana kävin myös kirjakaupassa, mutta mukaan tarttui vain yksi neulelehti, Maschenstyle. Kansi oli vielä maltillinen, ottamani kuvat valitettavasti hyvin sinisävyisiä.


Ensimmäisten mallien jälkeen alkoikin tulla värejä ja kasaria ja ysäriä erilaisissa yhdistelmissä sellaisella tykityksellä, että alkoi jo melkein hirvittää. Ihanan kamalaa vai kamalan ihanaa?
Ns. showstopperi oli kuitenkin jätetty viimeisille sivuille. Mitäs tästä sanotte?!


En vieläkään oikein tiedä, onko lehti loistohankinta vai virheostos. Mutta ehkä se joskus tulevaisuudessa nähdään. Vajaan neljän euron hinta ei kuitenkaan ole mikään mahdoton taloudellinen menetys, kävi miten kävi.

Putkisukat eivät reissussa edistyneet toivotulla tavalla, ja ne ovatkin nyt odottamassa seuraavaa kyläilyreissua, kun neulomista ei koko aikaa jaksaisi ajatella. Tänään otin työn alle Ravelrystä löytyvät säärystimet, joista toivottavasti lisää jo viikonlopun aikana.

Lisäksi aion viikonloppuna suorittaa uusinta-arvonnan, kun 5000 kävijän arvonnan kaksi voittajaa eivät ole vielä ilmoittautuneet. Pysykää siis kanavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kommentistasi!