lauantai 25. helmikuuta 2012

Paperisäärystimet - tunnelmakuvia

Ennen kuin kukaan ehtii kauheasti pettyä kun huomaa, etten olekaan tehtnyt säärystimiä paperista, niin kerrottakoon, että malli on Ravelrystä löytyvä, Jattan Saukon suunnittelemasta Kivi, paperi, sakset -malliston paperi. Siitä siis nimi. Lankana tosiaan Gjestalin Tinde, puikot 3,5. Mallia olisi ehkä hieman saanut muokata kapeammaksi mutta en jaksanut alkaa laskea silmukoita uudelleen. Lanka taas oli sen verran höttöistä, etten alkanut vaihtaa puikkoja pienemmiksi mallineuleen alkaessa, vaan vedin alusta loppuun samankokoisilla puikoilla. Lankaa kului vajaa vyyhti säärystintä kohti, yhteensä n. 125 grammaa.

Mutta nyt niitä tunnelmakuvia. Pinnasta oli taas ihan pakko ottaa kuva, kun se on niin ihanan pompulainen! Ja näissä kuvissa väritkin näyttää ihan oikeilta.


Säärystimistä tuli melko pitkät, mikä oli tarkoituskin. Näyttävät kuitenkin hyvältä myös makkaralla.


Mutta kauempaa katsottuna, jos ne vain pysyy ylhäällä, ne on ihan mielettömän makeet!!!


On se vaan kuulkaa niin, että hyvällä kameralla omien jalkojensa kuvaaminenkin voi olla hauskaa! En enää ikinä yritäkään kuvata mitään käsitöitäni pokkarilla, en ikinäikinäikinä. Olen näistä (ja niistä miljoonasta muusta kuvasta, jotka otin näistä säärystimistä äsken, joita en täällä kuitenkaan aio julkaista) kuvista niin täpinöissäni ettei se hirvittävän suuri visa-laskukaan enää harmita! Toki eihän nää näin pieninä näytä välttämättä kauhean kummoisilta otoksilta, peilin kautta näkyy vanhoja villasukkia ja muuta, mutta kun ottaa huomioon, että kuvat on otettu pilvisehkönä päivänä eteisessä ja lähin ikkuna on keittiössä useamman metrin päässä, niin onhan nää aika mielettömän hyviä kuvia!

Viikko kului taas sen verran vauhdikkaasti, etten ole vielä saanut aikaiseksi lähettää 5000 kävijän arvonnan uusinta-arvonnan palkintoja, mutta huomenna on aikaa! Tänään meinaan vaan fiilistellä näitä säärystimiä.

5 kommenttia:

 1. Ihanat! Tosi keväisen väriset :D Kiitos linkkivinkistä, jään seurailemaan ;) Niin ja kehuista iso <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos kuule edelleenkin vaan ohjeen tekijälle, ilman häntä ei näitäkään olisi ilmaantunut tähän blogiin. ;) Eikä varmaan mihinkään muuallekaan...

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanan elävä pinta :) Itekin oon taas koittanu opiskella neulomista, mutta vielä on matkaa tommosiin näyttävämpiin neuleisiin :P

  p.s. blogissani on tunnustus sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos, olipas ihana alku viikolle! :) Itse asiassa, kun näin tuon ohjeen olin ihan että mitä, onko tää tosiaan näin simppeliä. Ainoastaan joka kuudes kerros piti tehdä jotain, joka oikeesti vaati puolikkaan ajatuksen! :D Ja silti tuli ah niin ihanan näköiset! Hyvä ku maltan ottaa näitä pois jaloista lainkaan! Lankaa on vielä reilu vyyhti jemmassa ja haaveilen, josko saisin muokattua samalla idealla vielä vaikka kämmekkäät... Tämä jää nähtäväksi. :)

  VastaaPoista
 5. Lohduttavaa tietää, ettei kaikki näyttävät ohjeet oo hirveen vaikeita :) Jonkun verran oon uskaltautunu iteki kattelemaan noita kuvio-ohjeita, eikä ne yleensä ihan mahdottomilta vaikuta, joskin ymmärtäminen vie aina jonkin aikaa :P Jospa sitä itseluottamusta kertyisi ajan mittaan sen verran, että tulisi neulomallakin tehtyä enemmän :)

  VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!