sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Wurm-myssy

Vihdoinkin sain kuvattua wurmin! Vuosi on alkanut sen verran vauhdikkaasti, että ihan hirveästi ei ole ylimääräistä aikaa ja energiaa ollut. Mutta pikkuhiljaa muutkin projektit etenee, eli lähinnä amigurumi-kaivurit. Yskä on tosin hieman hidastanut niiden valmistumista, kun pölisevä villalanka ei ole kurkulleni tällä hetkellä se kaikkein parhain kaveri.


Malli on siis Wurm ja se on katushikan käsialaa (malli ladattavissa Ravelrystä). Myssyssä on vuoroteltu oikeilla ja nurjilla kerroksilla. Resori on kaksinkertainen, vaikka sitä ei ulkoapäin huomaakaan: luontireunan silmukat neulottiin yhteen nurjan kerroksen kanssa resorin jälkeen. Lanka on taas Novitan seiskaveikkaa, sitä kun on joka paikasta saatavilla. En ole viime aikoina ehtinyt kummemmin pyörimään lankakaupoissa ja olen muutenkin päättänyt, että lisää ei osteta ennen kuin vanhoista saadaan tehtyä jotain. Ihan sama mitä mutta jotain! Nyt on siis tulossa aika paljon myssyjä ja sukkia lopputalveksi!

5000 kävijän arvonnan voittajista on vielä kaksi tavoittamatta. Eli mimmuli ja Johanna P., laittakaa yhteystietonne osoitteeseen harmaavillatakki (at) gmail . com, niin saan palkintonne matkaan! Näpin palkinnon saan vihdoin postitettua alkuviikosta.

4 kommenttia:

  1. Wurm on kivan näkönen makkaramyssy. Näkkyy olevan liikkeellä tuota "kaapissa olevat langat on neulottava ensin". Samaa koitan harrastaa ite, sillä sielä kaapissa on niitä lankoja ihan liikaa. Paljon on sellasia, jotka ei puhele miksikä ne haluais ja on tullu ostettua ne alesta tai jostain muusta kumman syystä.

    VastaaPoista
  2. Pikkuisen on samaa vikaa täälläkin. Ihan liian usein ne ilman suunnittelua hankitut langat onkin sitten just seiskaveikkaa yms., kun "niistä voi tehdä ihan mitä vaan". :/ Mutta on mulla joitain helmiäkin joukossa, jotka odottaa vaan sitä inspiraation hetkeä. :)

    VastaaPoista
  3. Lohutuspalakinto tuli perille tänään. Kiitos siitä!!! :) yritän blogata palakinnon lähipäivinä...

    VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!