sunnuntai 21. elokuuta 2011

Ihania korvakoruja


Oli näin sunnuntain kunniaksi ihan pakko jakaa tänne kuva lempikorviksistani! Olen ihan hulluna tällaisiin koruihin, mutta en ole tehnyt kumpiakaan itse. Legokorvikset sain ystävältäni tuliaisina vapputorilta, ja näppäinkorvikset ostin Globe Hopesta Helsingistä. Ne ostettuani aloin kyllä miettiä, että onhan sitä nurkissa lojumassa kaikenlaista roinaa, jota voisi helposti koruissa hyödyntää. Ehkä pitäisi joku vapaapäivä uhrata nurkissa nysväämiselle ja tutkia, mitä kaikkea sitä oikein omistaa ja miettiä, olisiko ne hyödynnettävissä jollain uudella tavalla.

7 kommenttia:

 1. No siinä ne on, rosvo ja poliisi :D Varmaan napeista vois saada jotain tosi söpöäkin aikaan. Jos vaan osais. Vaatineeko porakoneen omistamista? o_O Tai käyttämistä.

  VastaaPoista
 2. Oh no. Näin se käy: http://thatssoador.blogspot.com/2011/01/easy-earring-tutorial.html

  VastaaPoista
 3. Voi kun oli helpon näköistä! Ja tutustuin muuten päivänä muutamana ihanaan Helmimeri-kauppaan, jossa myydään kaikenlaisia helmiä ja korutarvikkeita joka lähtöön. Seuraavalla Tampereen käynnillä oleellinen osa ohjelma? :)

  VastaaPoista
 4. Kiva tämä blogi, kiitos siitä. Työkaverilla on korvikset, jotka on tehty legopalikasta. Palikkaan on koristeeksi laitettu jonkinlaiset strassit ja legopalikat on laitettu koukkuihin siten, että ovat salmiakin muotoiset. Ne on kuulemma ostettu Raumalta jostain pienestä kaupasta. Vinkkinä siis, jos siellä päin joskus olet.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Minna kommentista ja vinkistä! :) Luulen tietäväni, mitä korvikisia tarkoitat, olen itsekin jossain torilla vastaaviin törmännyt. Minusta kaikki, mikä liittyy legoihin, on ihanaa, rakentelin niistä lapsena kaikenlaista ihan hirveän paljon. Täytyy tässä päivänä muutamana tehdä reissua Rauman suuntaan. Siellä vanhassa Raumassa olisi muutenkin ihanaa päästä käymään, kun en ole vielä koskaan päässyt siihen tutustumaan.

  VastaaPoista
 6. Eijei, ei helmiä mulle... En osaa niistä mitään :/ Mulla on kyllä joitain, saat lahjoituksena kaikki.

  VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!