lauantai 3. toukokuuta 2014

Silmukoilla surffausta

Jos joku malli vaan toimii niin sitten se vaan toimii.


Stitch surferit olen tehnyt jo vaikka kuinka monet, kahdet olen jopa julkaissut blogissani aiemmin kevätoksennusväreissä ja pinkki-harmaana. Näissä on vastaavat värit kuin jokunen viikko sitten valmistuneissa perussukissa, eli värikäs lanka on Kirjo-Pirkkaa (75% villa, 25% polyamidi) ja harmaasävyinen lanka puolestaan Wolle Rödelin Sport- und Strumpfwollea (75% villa, 25% polyamidi). Kumpikin lanka on pätkävärjättyä, Kirjo-Pirkassa värit vaihtuvat hyvinkin tiuhaan ja Sport- und Strumpfwollessa taas hyvinkin verkkaisesti. Puikot olivat bambuiset luottopuikkoni kokoa 2,0.


Omaan makuuni Kirjo-Pirkka raidoittuu ehkä hieman liiankin tiheään, mutta kun silmukkämäärä on vain puolet sukasta niin senkin raitoihin ehtii tulla paksuutta. Kantapää on edelleenkin oma sovellukseni, sillä en ole ensimmäisten sukkien tahkoamisen jälkeen jaksanut pähkäillä ohjetta toiseen kertaan, mutta hyvin se näkyy näinkin toimivan. Sukat olivat tilaustyö ja muutaman purkukeikan jälkeen niistä tuli jopa sopivan kokoiset, hyvä minä!

7 kommenttia:

 1. Upeat ja yksilölliset sukat!!!!

  VastaaPoista
 2. Ihan käsittämättömän makeat! Nyt saattaa olla niin, että mun on PAKKO neuloa sukat.

  VastaaPoista
 3. Siitä vain sukkia puikoille sitten vain. ;) Voin kyllä suositella tätä mallia, kerran kun sen saa aivoihin syötettyä niin on helppo palauttaa takaisin mieleen. Ja toimii myös oheisneuleena, tätä neuloessa voi myös jutella ja katsoa telkkaria samaan aikaan.

  VastaaPoista
 4. Nämä sukat on kyllä juurikin niin ihanat kuin näyttääkin. Kiitos vielä!! :)

  VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!