perjantai 6. syyskuuta 2013

Kuun uni

Napit puuttuu -blogista bongasin ihanan uuden huivimallin, Kuun uni nimeltään. Olin muutenkin etsinyt itselleni mukavan nopeaa ja ketterää neulomusta, joka sopisi harteilleni ystävän hääjuhlaan. Monta kaunista mallia olin jo löytänyt aiemminkin mutta sopiva lanka ei ottanut löytyäkseen. Huivin oli oltava tummasävyinen sopiakseen muuhun asuun, mutta täysin mustaa huivia en tulisi koskaan myöhemmin käyttämään. Olin siis hieman hukassa. Kun löysin työpaikan kulmilta Nokialta lankakaupan, josta löytyi Coatsin Regia Hand-dye Effectiä harmaasävyisenä, kaupat tuli ja huivi pääsi saman tien puikoille. Ja se on ihana!


Muodoltaan huivi on puoliympyrä, minulla tiheydestäni johtuen lopputulos on ennemmin 2/3 ympyrää. ^.^ Värit vaihtuvat langassa mukavan pehmeästi eikä lopputulos ole yhtään rauhaton.


Puikot olivat kokoa 3,5 ja kaapeli 120 senttinen. Langassa on 70% villaa, 25% polyamidia ja 5% akryyliä, joten se kiiltelee kauniisti ja sopii siten myös juhlakäyttöön. Lankaa kului hieman toista kerää, korkeutta huiville tuli noin 56 cm siipivälin ollessa vajaat kaksi metriä.


Lanka itsessään oli mukava neuloa eikä siinä juuri ollut solmuja, minkä lisäksi se on hyvin riittoisaa. Suosittelen!

8 kommenttia:

 1. Näyttää todella mukavalta ja sellaiselta että sitä on mukava käyttää.

  VastaaPoista
 2. Upea väritys, kiva että tykkäsit mallista :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos! :) Olen aiemmin pitänyt itseäni enemmän kolmioihmisenä näiden huivien suhteen, mutta tämä puoliympyrä pääsee muotona nyt pannasta! Huivin kun voi kääräistä ihan kaulaankin.

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja ihanan ilmavan oloinen huivi. Värikin on upea.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset! :) Toi lanka oli kyllä löytö. Värikkäämmät versiot meni jo vähän sekaviksi, mutta tää harmaa oli kaunis.

  VastaaPoista
 6. kaunis huivi! Taitaa olla niin, että mulla on kerä samaa ja jopa samanväristä lankaa

  VastaaPoista
 7. Mullakin jäi tuota vielä vajaa kerä ja kauheat suunnitelmat, että mitä siitä tekisi. :)

  VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!