lauantai 22. kesäkuuta 2013

Akujakku

Löysin kirjastosta Modan 4/2010 (kiitos Anna täsmennyksestä!), josta löytyi ihana merihenkinen jakkuohje. Alunperin ajattelin pysytellä sinisessä tai turkoosissa värissä, mutta Karnaluksista löytyikin ihanaa vihreää lankaa (Rowanin Amy Butler Belle Organic, 50 % villa/50% puuvilla), joka suorastaan hyppäsi käsiini. Ristin jakun niskan koristelärpäkkeen takia akujakuksi.


Jakku oli nopea ja helppo tehdä, malli hyvin istuva ja jakun osat asettuivat toisiinsa saumattomasti. Siksi harmittaakin niin vietävästi, että en aikoinaan huomannut ottaa lehden tarkkoja tietoja ylös. Sen kuitenkin muistan, että kyseessä oli korkeintaan muutaman vuoden ikäinen kevätnumero, jossa oli paljon muitakin merihenkisiä ohjeita. Jakun värin muututtua sitä ei enää tule yhdistettyä mereen, mutta onneksi Karnaluksista löytyi myös kasa ihania ankkurinappeja oikeaa fiilistä tuomaan. Jakun neulos on hyvin simppeliä, siinä vaihtelevat ainoastaan sielä, ainaoikein ja joustinneule. Silti se on simppelin ja siistin näköinen!



Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopetella tämä postaus ja palata juhannuksen viettoon. Aurinkoista juhannusta kaikille kanssaneulojille!