lauantai 6. lokakuuta 2012

Punaista, sinistä, valkoista

Nyt alkaa sitten tämä mystisten neuletöiden esittely. Tämä menee joululahjaksi, joten siksi vain alustavaa kuvaa, joka ei paljasta muuta kuin sen, että olen saanut tälläkin viikolla jotain valmista kasaan.


Kun tuota sotkua katsoo niin pistää kyllä miettimään, miksi ihmeessä olen tällä hetkellä täysin koukussa kirjoneuleisiin. Möröstä se alkoi, sitten seurasivat kissasukat intarsioineen, ja nyt tämä. Ei ole järkeä ei. Alan kyllä pikkuhiljaa olla aika hyvä kuljettamaan muita kuin käytössä olevaa lankaa mukana, se täytyy myöntää.

Lisäksi ostin tällä viikolla ensimmäiset ns. hifistelypuikkoni. Kävin Lankamaailmassa etsimässä sopivaa lankaa seuraavaan projektiini ja totesin (kiitos puikkojemmani!), ettei minulla ole sopivan kokoisia puikkoja valmiina. Kun lanka löytyi niin sitten seuraavaksi puikkohyllylle, jossa silmiin osui KnitPron puiset vaihdettavat puikot pyöröpuikkoihin (kuva KnitPron sivuilla). Kaapeleitakin löytyi sopivan mittaisena, joten kaapeli ja puikot kyytiin ja menoksi. Olen jo jonkin aikaa miettinyt näitä interchangeable-pyöröpuikkoja (onko niillä edes suomenkielistä nimeä?), nyt tuli sitten hankittua ensimmäinen pari kokeiluun. Hinta yllätti positiiviesti, puikot ja kaapelin sai alle kymmenellä eurolla. Ensi viikolla olen toivottavasti päässyt näillä jo neulomiseen kiinni ja osaan kertoa, kannattaako kokeilla vai ei.

2 kommenttia:

  1. Haa, mä tiedän, mitä noista tulee. On niin tutun näköistä.:)

    VastaaPoista
  2. Noita ei ihan heti unohda kun ne on tehnyt. ;)

    VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!