sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Paljon keskeneräistä...

Tämän viikon päivitys jää harmittavan tyngäksi. Pyhitin eilisen toiselle rakkaalle harrastukselleni, juoksulle, ja läksin Kankaanpäähän juoksemaan puolimaratonin! Ensimmäinen ei ollut kyseessä, mutta kuitenkin tähän astisista puolikkaistani ajaltaan paras.

Tämä viikko oli kuitenkin hyvin antoisa neulomisen suhteen. Kutsuin yhtenä iltana käsitöitä harrastavia kavereita kylään, juotiin koko ilta teetä ja neulottiin. Ja oli hauskaa! Seuraava ilta on sovittu jo marraskuulle.

Mutta sitten asiaan. Johtuen erään suuren j-kirjaimella alkavan juhlapäivän läheisyydestä en taaskaan voi julkaista täällä kuvaa valmiista työstäni, mutta osion sentään. Maluka on siis valmis.


Lisäksi tällä viikolla sain mustan leveän tilausvillahuivin sellaiseen malliin, että se saattaisi ehkä olla jopa valmis. Vielä pitää pituutta katsoa, mutta aika hyvältä alkaa jo vaikuttaa. Toinen kysymys onkin sitten se, miten saadaan lokakuussa näyttävä ja selkeä kuva mustasta villahuivista...

Lisäksi puikoille (hyvin pienille sellaisille) pukkaa kirjoneuleena hattivattilapasia. Niitä varten ostin käsittämättömän pienet, kokoa 1,5 olevat pyöröpuikot. Saas nähdä, tuleeko niistä silti liian isot vai kuinka käy. Ja eilen illalla aloin tehdä välipalasäärystimiä Purosta, jota jäi jäljelle vuosi sitten tehdystä pylväspiposta. Näistä projekteista säärystimet valmistuvat todella vaudikkaasti, kun taas hattivatit antavat odotuttaa itseään... Kun puikot ovat noin pienet niin työ tuntuu (ainakin ajatuksissa) edistyvän todella hitaasti. Tämän lisäksi toinen langoista on todella tumma, eikä neulomisesta iltaisin hanki tulla sen kanssa mitään. Mutta ehkä joskus, ehkä joskus... Ottivathan mörötkin oman aikansa, ennen kuin ne valmiiksi sain.

7 kommenttia:

 1. Ei vitsit miten ihanat nuo hattivatit! :D Ja onpa hauska idea pitää neuleiltama ystävien kanssa, varmasti kivaa ja rentouttavaa, neulominen kun yleensä tuppaa olemaan vähän yksinäistä puuhaa :) Kaunista jälkeä olet kyllä saanut aikaan ^^

  VastaaPoista
 2. Kiitti Kristiina! Suosittelen kyllä neuleiltamia ihan kaikille, yllättävän paljon niitä neulovia kavereita aina (syksyisin) löytyy. ;)

  VastaaPoista
 3. Siis miten i h a n a huivi! Hattivattilapaset olis kans hauska nähdä :)

  VastaaPoista
 4. Ootas kun näät ton huivin kokonaisena! Suosittelen ohjetta tosiaan lämpimästi, kun sitö oppi lukemaan oikein niin ei ollut yhtään hankala tehdä. Ja ihan kuten möröissäkin niin hattivateissakin saattaa kestää... eivät ole edenneet tällä viikolla vielä yhtään.

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen huivi, vaikka väri ei olekaan oma. Neuleiltama oli todella kiva, ja suosittelen sitä muillekin innokkaille neulojille. :) Odotan uutta iltaa jo innolla.

  VastaaPoista
 6. Seuraavaa kertaa odotellessa siis... :) Voin esitellä tätä seuraavalla kerralla paremminkin, jos on kiinnostusta. Ja kääntää ohjeen, jos kiinnostaa. ;)

  VastaaPoista
 7. Jees. Esittele toki ensi kerralla tätä lähemmin. Jos innostun kovin, niin saat kääntää sitten ohjeenkin mulle. :)

  VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!