sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Huivista toiseen

Aquila ei sitten koskaan lähtenyt etenemään. Nyt aionkin heittää sen vallan mielestäni ja vapauttaa puikot muihin hommiin. Kävin perjantaina hemmottelemassa itseäni Lielahden Lankamaailmassa, josta löytyi vaikka mitä - kuten esimerkiksi langat Josephine-huiviin eli Josephinentuchiin. Ohje löytyy mm. Ravelrystä. Lankana aion kokeilla raitavärjättyä sinisävyistä Vikingin Nordlysiä.


Hetki sitten ihastelin vielä eri tekijöiden näkemyksiä huivista, ja täytyy myöntää, että hieman alkoi himottaa langan yhdistäminen valkoiseen ohueen sukkalankaan. Miksi oi miksi nämä ideat tulevat juuri silloin, kun kaikki kaupat ovat jo kiinni?! Todennäköisesti kokeilen vielä illalla, miltä huivin alku näyttää "yksivärisenä" ja päätän sen jälkeen, mitä teen. Huomenna kun Lankamaailmaan taas pääsee. 

Mustasta Viking Balderistä pitäisi puolestaan tehdä kaverille huivi ensi talvea varten. Lanka on 100 % villaa ja ihanan pehmeää! Ja kuinka ollakaan, niin paksua, että valmista pitäisi tulla vauhdilla. Kesän alku taitaa siis sujua mukavasti huivien merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kommentistasi!