lauantai 26. toukokuuta 2012

Lahjaporsas

Minulle on tullut paha tapa lahjoa tuttuja, kavereita ja kummin kaimoja amigurumeilla aina tilaisuuden tullen. Nyt tuli ajankohtaiseksi pienen söpön possun virkkaaminen. Googlesta löytyy ihan uskomaton määrä erilaisia pikkupossuja, ja päädyin katsomaan mallia täältä. Alla lopputulos.


Virkkasin possun kärsän, pään ja vartalon yhtenä pötkäleenä kärsästä alkaen. Lankana oli ehkä hieman liiankin paksu Viking Naturgarn (100 % villa, suosituspuikkokoko 8), mutta väri oli juuri sopiva, ei liian karkkimainen tai pastillinen vaaleanpunainen. Ja paksusta langasta saa valmista nopeasti. Possuun kului koko kerä, takajaloista tulikin sen takia aikamoiset nysät. Käytin koukkua nro 5, jolloin pinnasta tuli melko tiivis. Täytettäkään ei tarvinnut ihan hirveitä määriä, sillä paksu lanka piti possun hyvin muodossa ilman täytettäkin.

En ajatellut tehdä mitään tämän kummempia viimeistelyjä, valkoinen rusetti (huom! oikeaoppinen bowtie) saa luvan riittää. Joskus yksinkertainen on se toimivin ratkaisu.

2 kommenttia:

  1. Ai kun possumainen. Oletko koskaan ajatellut ommella suuta näille?

    VastaaPoista
  2. Suun tekeminen on kaikista vaikeinta! Varsinkin jos ei jaksa käyttää neulaa vaan koittaa sohia senkin virkkukoukulla. :) Voi olla et suu olis tälle sopinut, mutta jotenkin se oli niin suloinen ilman, että päätin jättää ilman.

    VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!