keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Hiljaisuuden hätistelyä

Neulerintamalla alkaa pikkuhiljaa taas vilkastua. Jämälankasukat sain valmiiksi eilen, ne odottavat vielä kuvausta. Muuta sanottavaa niistä ei sitten olekaan. Jämälanka on jämälankaa, ja pääasia on, että siitä pääsee jotenkin eroon. Omat jämälankani voivat tosiaan olla ihan puolikkaita keriäkin...

Mutta miksi ylipäänsä kirjoitan tämän postauksen on kaverini jakama linkkivinkki keskosten tarvitsemista vaatekappaleista sairaaloissa. Nyt pitäisi sitten vain tutkia ne jämälankavarastot, onko siellä jotain parempilaatuista villalankaa/villasekoitetta kuin seiskaveikkaa. Se on kuitenkin melko karkean tuntuista pikkuisen ihoa vasten. Tähän hommaan haastankin sitten kaikki blogini lukijat: Jos teiltä löytyy yhtään hyvää ja lämmintä vauvalankaa, josta voisi saada pienen pienet sukat tai myssyn, tarttukaa toimeen nyt! Ja toki sitä lankaa saa käydä ostamassa lisääkin. ^.^ Toisen mielenkiintoisen linkin äkkäsin niin ikään Facebookista: Mari Muinosen palmikot pääsivät Vogue knittingin kanteen. Upeaa!

Ja lisäksi yksi lempibloggaajistani esiteltiin tänään Ylen Blogistania-ohjelmassa, joka on katsottavissa Yle Areenasta. Ehdin siivoamisen lomassa vilkuilla ohjelmasta vain palasia sieltä täältä, mutta tarkoituksena olisi katsoa se vielä tänään oikein ajan kanssa, samalla kun luon silmukoita seuraavaan projektiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kommentistasi!