lauantai 3. maaliskuuta 2012

Eka tunnustus!

Arpajaisvoitot postitettu vihdoin ja viimein! Oli taas olevinaan niin hirveän vaikeaa viedä pari kirjettä postilaatikkoon, sain ylläripalkinnot postitettua vasta torstaina, vaikka tein ne jo sunnuntaina. Pääpalkinto kun piti viedä ihan postiin asti niin se olikin jo oikeasti hankalaa. Torstaina olin postin oven takana 18.02, eikä ne tietenkään mua enää sisälle päästäneet. Mutta eilen sain vietyä pääpalkinnonkin postiin, nyt niiden perille pääsy on enää Itellasta kiinni!

Blogini sai ensimmäisen tunnustuksen! Pienen piilopaikan Kristiina, paljon kiitoksia sinulle tästä kunniasta!


Asiaan kuuluen listaan seuraavaksi seitsemän sattumanvaraista seikkaa itsestäni.

1) Olen lukutoukka. Siis henkeen ja vereen. Opiskelujen ohessa lukeminen jäi hieman vähemmälle, mutta nyt viime aikoina olen taas päässyt siihen kiinni. Saksassa käydessä on ihan pakko käydä myös ainakin yhdessä kirjakaupassa, enkä useinkaan pääse sieltä pois ostamatta ainakin yhtä kirjaa. Viimeksi käteen jäi Tulen ja jään laulun ensimmäinen osa. Saksaksi. Tein jo aikoinani periaatepäätöksen, etten osta fantasiakirjallisuutta vieraalla kielellä, mutta tämä on oikeasti melko helppolukuista, kun teos on kuitenkin, ainakin vielä tässä vaiheessa, ihan perustavanlaatuista keskiaikafantasiaa. Ei ole hrulgia eikä huispausta. *mainos* Pidän myös kirjablogia, joka toimii eräänlaisena lukupäiväkirjana.

2) Valmistuin filosofian maisteriksi 29.2.2012! Pääaineena Saksan kieli ja kulttuuri, mikä ehkä osin selittää myös sitä, miksi käyn Saksassa ainakin pari kertaa vuodessa. Huomasin tuon päivämäärän tutkintotodistuksessa tänään ja ajattelin, että ehkä niiden papereiden hautomiseen pöydälläni todella olikin syy - ja se oli se, että sain noin hienon päivämäärän tutkintotoikkariin!

3) Joskus tuntuu, että olen syntynyt väärälle vuosisadalle, sillä minussa on ihan ehtaa emäntä-ainesta. Leivon ja kokkaan mielelläni, neulon sukkia, luen kirjoja... Edellisessä työpaikassa sain kaverilta arvonimen "mummo".

4) Kuulun Lauttijärven marttoihin. Kiitos tästä kuuluu anopille.

5) Olen himoliikkuja. Viime kesänä osallistuin ensimmäisille puolimaratoneilleni, nyt keväällä kausi alkaa taas HCR:stä. Maratonikin on haaveissa, mutta en uskalla vielä osallistua, kun puolikkaassakin kuluu niin kauan aikaa. ^.^

6) Myös tanssipelaaminen kuuluu intohimoihini. In the groove rulettaa ja kovaa! Jos omistaisin ison talon niin harkitsisin vakavasti lattiaan pultattavan tanssimaton hankkimista. Harkitsisin ehkä maksimissaan viisi minuuttia ja menisin sitten nettikauppaan tilaamaan sen.

7) Kaikista näistä intohimoista johtuen arvostan vapaa-aikaa hyvin korkealle. Tällä hetkellä se on ajoittain kuitenkin ns. kortilla, kun käyn töissä toisella paikkakunnalla ja joudun istumaan päivän aikana autossa yli kaksi tuntia, jos en voi pitää etäpäivää. Tämä ottaa aivoon jonkin verran, mutta pidän työstäni kuitenkin sen verran paljon, että en ole paikkaa ihan heti vaihtamassa.

Siinä hieman raotusta tämän blogin kirjoittajan aivoituksiin. Pistän tunnustuksen eteenpäin Harmaata arkea -blogin Outille ja Neulovan nartun Soilelle. Heidän blogit piristävät aina omaa päivääni.

5 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi piristyksestä.:) Täällä on hiukan matalapainetta ja ideasuoni lyö tyhjää, mutta toivossa eletään. Laitan seitsemän totuutta tulemaan, jahka saan itseni käyntiin.

  VastaaPoista
 2. Hiukan sama juttu täälläkin. Kohta otan varmaan taas yhdet jämäsukat alulle, kun en tiedä, mitä muuta tekisin. Sää on niin ihana että tekisi mieli olla vaan ulkona kaiket päivät!

  VastaaPoista
 3. Oi, minäki oon koukussa Tulen ja jään lauluun (tosin lukeminen sujuu vaan suomeksi ja enkuksi :D). Game of thronesia on tullut myös tapitettua aika ahkerasti, vaikka tietääkin mitä siinä tapahtuu kun on lukenut kirjat :P Niin ja onnea valmistumisesta! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kristiina! Joo, olen kans koukus tv-sarjaan, ja meinaan olla jatkossakin, koska lukiessa nimet jää paremmin mieleen, kun osaa jo yhdistää ne johonkin tiettyyn hahmoon. Tv-sarjas en muista ikinä koskaan kenenkään nimiä! :D Ja kiitos onnitteluista! Tässä totuttelen vielä tähän uuteen "säätyyn". Hassua on.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta! Oon vähän laiskalla päällä ja tuntuu että tunnustuksen eteenpäin jakaminen saati omien paljastusten teko voipi jäädä vähemmälle....

  VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!