sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Kädentaitomessut 2015

Olipa mukava ihastella kirjavaa messutarjontaa keskellä pimeintä marraskuuta! Kävimme messuilla niiden viimeisenä päivänä ja vaikka kävijöitä olikin paljon, niin käytävillä mahtui siitä huolimatta liikkumaan mukavasti. Täytyy jatkossakin käydä messuilla sunnuntaina, lauantaina oli kuulemma ollut niin paljon tungosta että omaehtoisesta kojuihin tutustumisesta ei meinannut tulla mitään.


Succaplokin ständillä käymisestä on tullut jo eräänlainen tapa. Se olikin ensimmäinen koju, jossa viivyimme pidemmän aikaa ja teimme ihan ostoksiakin! Haaveilin huopaisesta projektipussukasta ja lankapussista, mutta päädyin ostamaan wpi-mitan (jolla saa siis määritettyä langan vahvuuden, jos vyöte on hukkunut), jolla on ihan mahtava nimi, Palicca! Lisäksi ostimme ystävän kanssa kimpassa kaksi pöllön muotoista puikkomittaa. Piparimuoteista isompi menee työkaverille ja traktori jää omaan käyttöön. Handun värjäämästä sukkalangasta tulee joskus tulevaisuudessa pipo ja kakkosen pyöröpuikkoja olen kaivannut jo monen monta kertaa, viimeksi perjantaina. Nyt on sitten nekin! Heräteostona hankin vielä Roosa B:n kojulta turvavyöstä tehdyn pikkulaukun.

Viimeisintä huivia viikonloppuna pingottaessani suunnittelin jo ostavani toisen pingotusalustan entisen kaveriksi, mutta tämä hankinta sai jäädä tulevaisuuteen.

Varsinaisia joululahjalankoja en ostanut, jos jotain innostun lahjaksi tekemään niin varastolangoilla mennään. ^.^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kommentistasi!