sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Missonia täälläkin...

Edellisessä järjestämässäni neulontailtamassa piti äkkiseltään keksiä jokin kiva neule, jota ei tarvitse pahemmin miettiä ja johon saisin käytettyä mahdollisimman paljon varastossa olevia lankoja. Huivi on ollut käytössä jo viikon verran, mutta en ole koskaan ollut kotona edes auttavasti valoisana aikana. Tämä kuva saa siis luvan kelvata.


Ohje on siis perus siksak-huivi, jollaisia on tällä hetkellä jokaisessa lehdessä ja julkaisussa muutenkin. Tai ehkä niitä oli vielä enemmän syksymmällä, mutta innostun tällaisista trendijutuista aina vähän jälkijunassa. Lankana käytin Dropsin Alpakkaa ruskeaa raitaa lukuunottamatta, joka on Sandnes Garnin Sisua. Pituutta huivilla on noin 170 cm ja lankaa kului suunnilleen seuraavasti: turkoosia vajaat kaksi kerää, keltaista ja ruskeaa vajaat kerät kumpaakin ja valkoista vain nimellisesti. Puikot olivat pyöröt kokoa 3,5 tai 3.

4 kommenttia:

 1. Hieno huivi! Tykkään kovasti väriyhdistelmästä. Minulta on tämä(kin) trendi mennyt ohi, mutta voisinpa hyvinkin hypätä jälkijunassa mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Siksak on tyylikäs ja värit on kauniit!

  VastaaPoista
 3. Oi, on se kyllä vaan hieno!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Itse oon sitä mieltä että trendeistä viis, jälkijuna paras juna. :) Tykkään kanssa väriyhdistelmästä: olin ostanut turkoosin ja valkoisen langan joskus aikeena tehdä niistä kuurankukka-lapaset, mutta vielä en ole saanut sellaista must have -fiilistä ja lapaset ovat jääneet to do -listalle. Keltaiset ja oranssit viehättävät silmää tällä hetkellä kovasti, onkohan syynä tämä auringoton talvi...

  VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!