lauantai 26. lokakuuta 2013

Salander-sukat ilman kärkeä

Edellisessä postauksessa esittelemieni Salander-säärystimien malli oli niin kaunis, että sovelsin sitä myös sukkiin. Tein sukat ilman kärkeä, sillä aion pitää niitä töissä, eikä työkenkieni kärjissä ole tilaa edes ohuesta langasta tehdyille villasukille.


Lanka on Kuun uni -huivista ylijäänyttä Regiaa, puikot olivat kokoa 3,5. Numeroa pienempi koko olisi ollut parempi, sukista olisi tulleet hieman lämpimämmät, tällä puikkokoolla mallikuviosta tuli tosin pitsimäisempi. Ajatus varpaattomista sukista oli kiehtonyt mieltäni jo jonkin aikaa, joten tulipa tämäkin testattua! Yllättävän paljon sukat lämmittävät ilman kärkeäkin, näitä kun on tullut jonkun verran pidettyä töiden ulkopuolellakin. ^.^

4 kommenttia:

  1. Hyvä periaate: niin paljon lämmikettä kuin ikinä mahtuu mukaan. :) Kauniit sukat(timet? ;)).

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos vakiokommentaattorini! :) Ja loistava uudissana, Pitko, sukattimet! :D Meillä on tosiaan liiketila niin vetoisa, varsinkin talvisaikaan, että pakko alkaa valmistautua jo pakkaskeleihin. Talvella saa kuulemma olla ulkokengät jalassa, sen verran vetää. Mutta näillä mennään niin pitkälle kuin pystytään. :)

    VastaaPoista

Olen kiitollinen kommentistasi!