perjantai 11. heinäkuuta 2014

Lapsellisia amigurumeja

Kesä vei bloggaajan mennessään. Puikot ja koukut eivät toki ole lomailleet, mutta valmiista tuotoksista on ollut jokseenkin hankala saada julkaisukelpoisia kuvia. Juhannuksen jälkeen valmistui yksi (todella kaunis) kesätoppi, jonka viimeistelin suoraan tilaajan päälle. Kun viimeistely oli hoidettu niin kello olikin jo niin paljon, ettei järkevistä kuvista ollut toivoakaan. Sitten toppi lähtikin ulkomaan reissulle ja nyt odotellaan sopivan kuvaustilaisuuden ilmaantumista. Ehkä ensi viikolla.


Eilen osallistuin ihanan pikkupojan 2-vuotissynttäreille. Lahjan viimeistely viivästyi erinäisten kriisien takia: ensin oli kuonokriisi, sitten silmäkriisi ja lopulta korvakriisi. Silmiä kiinntin bussissa ja korvat tein ja kiinnitin sohvalla juhlakalun edessä. Lahjasta piti tulla sininen tiikeri hieman tähän tyyliin, mutta lopputuloksena olikin pitkän raidallisen hännän omaava nalle. Nenä on turvanenä, turvasilmiä minulla ei ollut, joten silmät on ihan vaan virkatut kiekot. Lankana jemmasta löytyneet sininen puuvilla- ja valkoinen viskoosilanka. Lievästä outoudestaan huolimatta tollukka tuntui olevan saajalleen mieleen, sillä äidin mukaan se pääsi heti yöllä kainaloon.

Nalle-tiikerin vieressä on jo aiemmin pojalle tekemäni apina, jonka lankana erinäiset seiskaveikan jämät. Apinan helmet kuvausrekvisiittaa. ^.^