perjantai 11. joulukuuta 2015

Projektipussukka

Näin jokunen kuukausi sitten Missä neuloimme kerran -blogissa tosi kivan näköisen projektipussukan. Asia jäi hautumaan ja pari viikkoa sitten päätin hoitaa homman ennen kuin palautan lainassa olevan ompelukoneen takaisin ystävälleni. 


Kankaina käytin yhtä jo kulahtanutta tyynyliinaa (ulkopohja ja sisällä oleva tilanjakaja), isoäidin aikaisia vaaleita tyynyliinoja (vuoressa) ja jemmasta löytyneestä kakkoslaatuisesta Marimekon kankaasta tein päällisen.


Alunperin meinasin tehdä samanlaisen pussukan kuin tuossa blogissakin, mutta ohje olikin maksullinen. Ajattelin, että äkkiähän tuollaisen itsekin säveltää, ja tässä lopputulos. Vetoketjua ei löytynyt juuri kun olisin sellaisen tarvinnut, mutta löysin kaupasta liimattavaa tarranauhaa, jolla sain tilanjakajaan suljettavan taskun. Vuorikankaassa on myös kaksi päälikankaasta ommeltua avointa taskua.

Pienemmällä pähkimisellä olisi kyllä päässyt, jos olisi ostanut ohjeen. Mutta tulipa treenattua harmaita aivosoluja. Lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen, vaikka pussukasta tuli tavanomaisia sukkaprojekteja ajatellen ehkä hieman liiankin iso.