sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kevätoksennussukkia

Mikä siinä auringossa oikein on, kun se saa silmän viehtymään aivan kummallisiin väreihin ja väriyhdistelmiin? Ostin viime viikonloppuna lohenpunaisen puseron ja viikon aikana sain valmiiksi seuraavanlaiset sukat.


Keltainen ja vaaleanpunainen! Kaksi vauvaväriä, jotka eivät mitenkään sovi toisiinsa, mutta kun kerät olivat vieretysten en vain voinut olla tarttumatta niihin... Mallineule on edellisessä postauksessani esittelemääni räjähtävää helmineuletta ja lanka oli Gjestalin Maijaa. Nämä ovat muuten ensimmäiset Maijasta neulomani sukat (!). Puikot olivat kokoa 2,5 ja poikkeuksellisesti alumiiniset, sillä bambuiset puikkoni vaikuttavat tiukkojen kärkialoitusten jälkeen aika vääntyneiltä ja ajattelin antaa niiden huilia hetken.

Tänään sain pääteltyä myös toiset stitch surferit.


Lankana myöskin Maija ja puikot samaten kokoa 2,5 ja alumiiniset. Erona edellisiin stitch surfereihin on se, että tein kantapään suosista kahdella värillä ja tein pohjasta (alun perin epähuomiossa) päällisen. Takasauma oli paksummalla langalla tehtynä niin kauniin näköinen, että halusin saada sen paremmin näkyviin.

Lisäksi varasin tällä viikolla pääsiäistä seuraavalle viikolle reissun Tallinnaan. Pari viikkoa enää ja sitten pääsee taas lankaostoksille! Sitten vain seuraavaa langankulutusprojektia suunnittelemaan...