lauantai 21. heinäkuuta 2012

Myrskylintu

Myrskylinnun ohje löytyy uusimmasta Ullasta. Päätin sitten heti kokeilla uutta pitsihuivia, kun Haruni on ja ihmettelee edelleenkin langan puutetta. Tässä tulos.


Lankana käytin Schoppelwollin Zauberballia, väri on Brombeeren. Ilmeisesti huivikarmani on melko heikolla tolalla, sillä jouduin päättelemään huivin pari kerrosta liian aikaisin, jotta saisin langan riittämään. Väri on ihana, mutta ei vain kiinnostanut ostaa toista kerää ihan vain parin rivin takia varsinkaan, kun en tiedä, koska oikein ehdin Lankamaailmaan seuraavan kerran. Halusin tämän vain nopsaan valmiiksi ja edes yhden keskeneräisen työn pois nurkista pyörimästä. Lisäksi huivia pingottaessani huomasin omistavani aivan liian vähän neuloja, mistä johtuen huivin reuna vetää hieman sykkyrään. Mutta eiköhän se ajan mittaan tasaannu.


Harteilla huivi on ihana! Kokokin on juuri passeli ja epäsymmetrisyys tuo oman pienen lisänsä huivin ulkonäköön. Neuloessa lanka kuitenkin aiheutti muutamia harmaita hiuksia: otin langanpään kerän sisältä, eikä lanka suostunut juoksemaan säyseästi. Koko ajan sai olla selvittämässä solmuja tai irrottamassa toista päätä käyttölangasta. Pariin otteeseen jouduin ihan vain leikkaamaan lankaan tulleen solmun auki ja selvittämään lankaa, mikä ei hirveästi nostanut fiiliksiä. Mutta lopputulos on tärkein, ja huiviin olen tyytyväinen!