maanantai 4. toukokuuta 2015

Epämääräisiä sähellyksiä

Valmista ei näytä nyt tulevan tekemälläkään. Puikot käy tasaista tahtia mutta valmista esiteltävää ei ole putkahtanut hetkeen aikaan eetteriin. Eikä siis putkahda vieläkään. ^.^


Valkoinen konttineulehuivi valmistui jo ehkä kuukausi sitten tai aiemminkin, mutta pingotuksen jälkeen huivi osoittautui liian lyhyeksi. Siitä asti huivi on odotellut purkuinspistä. Toisen reunan kavennukset pitää purkaa pois ja tehdä nelisen kerrosta lisää pituutta. Ei iso homman mutta homma kuitenkin. Ja kun muutakin tekemistä riittää ja kiinnostavampia projekteja on jonossa odottamassa eikä tällä nyt vielä mikään kiire ole jne.

Kesäpaitaprojekti on edennyt suuntaan ja toiseen tässä viimeisen parin viikon ajan. Ongelma on tällä hetkellä se, että aivan ideaalia ohjetta en ole vielä löytänyt (ainakaan sellaista, joka mätsäisi valitsemani langan kanssa). Omat kyhäelmät ovat puolestaan joutuneet purkuun milloin mistäkin syystä. Tämä projekti pitää varmaan pistää jäihin kunnes löydän oikeasti kivan ohjeen tai jaksan taas alkaa säveltää mallia omasta päästä. Visio on, mutta toteutus yhä ontuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kommentistasi!