tiistai 1. maaliskuuta 2016

Neulojan kestävyystreeni

Neulominen on välillä aika ykstoikkoista ja junnaavaa. Varsinkin jos käytössä on kakkosen puikot ja on tekemässä ohuesta bambulangasta puseroa helmasta lähtien yhtenä kappaleena.


Pituutta pitää tehdä 40 senttiä, ennen kuin tarvitsee miettiä mitään muuta. Neulos on sileää. Senttejä on tullut viime päivinä kun olen sairastellut ihan mukavasti, mutta vielä puuttuu noin 15 senttiä ennen kuin pituutta on riittävästi. Eikä tuo lankakaan kulu mihinkään! Menossa on edelleen ensimmäinen kerä. Yhdessä vaiheessa mietin, että voisi tehdä joitakin parin kerroksen vaakaraitoja neulokseen ihan vain että saisi sitä etenemisen tunnetta kehiin, mutta sitten totesin että ei, en tee.

Kun aloin neuloa tätä puseroa vakaa aikomukseni oli neuloa ohjeen mukaisesti. No, kun olin neulonut noin 10 senttiä totesin, että olisihan se kiva, jos yläreunaan tulisi jotain pitsiä... Kun pääsen kainaloihin asti ja voin alkaa tehdä etu- ja takakappaletta erillisinä niin sillon alkaa sitten ne pitsikokeilut. Saas nähdä, tuleeko tästä valmista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kommentistasi!