torstai 1. syyskuuta 2011

Onnenamigurumi

 
Eilen illalla tuli sellainen fiilis, että jotain pientä kivaa olisi mukavaa saada työn alle Herra Hirmuisen jälkeen. Kuitenkin villatakkini on vielä kesken enkä halunnut alkaa mitään hirveän pitkäaikaista projektia, joten mitäpä muuta suunnittelemaan kuin seuraavaa amigurumia! Eipä tarvinnut kauaa Facebookissa huudella, kun ystäväni totesi, että hänelle voisi kyllä tehdä onnenamigurumin seuraavaa ulkomaanharjoittelua varten. Malli on Anne Obaachanin kirjasta Virkkaa amigurumi.


Olin juuri hetkeä aiemmin alkanut tehdä lepakkoa ja lankavarastoja kaivettua löytyi sopivan paksua lankaa siipiä ja korviakin varten. Valmista tulikin sitten jo tänään aamulla. Kuvia otettaessa nenä on ollut hieman vinossa, mutta mitäpä tuosta. Vaaleanpunainen lanka on Novitan Flipflopia, valkoinen puolestaan Isoveljeä. Koska lanka on noinkin paksua pysyvät siivet ja korvat hyvin muodossaan ilman mitään tukia pelkän prässäyksen voimalla. Pohjaan virkkasin parin renkaan verran kiinteitä silmukoita, jotta lepakko pysyisi paremmin pystyssä.

Ai niin, ja koska kyseessä on nyt kuitenkin lepakko, niin pitihän pohjaan tehdä myös ripustuslenkki. Täytyyhän onnenamiguruminkin joskus huilia.